Posts with category

Dzīvesstils

Dzīvesstils5 padomi Valentīndienas noskaņas radīšanai

Valentīndiena vairs nav aiz kalniem! Šoreiz neatliec visu uz pēdējo brīdi. Uzbur Valentīndienas noskaņu kopā ar Douglas!

 

DzīvesstilsKā izdarīt videi draudzīgākas skaistumkopšanas izvēles?

Aizvien biežāk izvēlamies “rīkoties pareizi”. Vēlamies izdarīt gudrākas un ilgtspējīgākas izvēles, kas mazāk ietekmētu planētu. Šajā blogā tiek stāstīts par ilgtspējīga skaistuma pasauli un piedāvāti izcili ieteikumi ikvienam, kurš vēlas izbaudīt savus skaistumkopšanas rituālus, piemēram, izvēloties vannas eļļu, kas nerada “ekovainas” sajūtu. Pasaule par mums rūpējas tik izcili, tagad ir pienācis laiks parādīt, ka arī mums rūp…

DzīvesstilsHugo Boss pavedināšanas stāsts

Jebkura būtne uz šīs planētas vēlas būt skaista, jutekliska un iekārojama. Šī iemesla dēļ, Hugo Boss radīja aromātu sēriju, kas koncentrējas tieši uz savas otrās pusītes pavedināšanu ar neatvairāma aromāta palīdzību. 

 

DzīvesstilsATKLĀJAM VĒSTURI: AROMĀTA VALDZINĀJUMS UN IZSMALCINĀTĪBA JAPĀNĀ

Neskatoties uz radošajiem izvirdumiem, aromātu izmantošana Japānā ilgstoši bija cieši saistīta ar tīrību, aromakoloģiju un labsajūtu. Tikai nesen jaunā paaudze to sāka asimilēt kā sava stila un individualitātes apliecinājumu. Aromāta izmantošana Japānā lēnām, bet neatlaidīgi integrējas japāņu skaistumkopšanas mākslā. Atklāj vairāk!

DzīvesstilsOriģinālas pamācības, kā pašiem iesaiņot Ziemassvētku dāvanas

Vienkārši, ātri un oriģināli!

DzīvesstilsGatavojies Helovīnam kopā ar Douglas!

Vai Tavs kostīms Helovīniem jau gatavs? Douglas ir sagatavojis idejas krāšņam Visu Svēto dienas priekšvakaram!

DzīvesstilsKā justies brīnišķīgi arī rudens sezonā? Seši vērtīgi padomi no Douglas

Kā saglabāt pozitīvu attieksmi un justies lieliski laikā, kad lielākā daļa diennakts stundu tiek pavadītas tumsā un saules starus tikpat kā neredzam? Lasi tālāk, lai iedvesmotos pārmaiņām un rudens kļūtu par Tavu mīļāko gadalaiku!

Dzīvesstils20 vienkārši izpildāmas idejas neaizmirstamai vasaras ballītei ārā

Paštaisītas dekorācijas, vienkārši ēdieni, efektīvi kukaiņu atbaidītāji un citas idejas vasarīgai ballītei ārā.

DzīvesstilsKo Tava lūpu forma stāsta par Tavu personību?

Sejas mīmiku analītiķi visā pasaulē uzskata, ka lūpu forma ir viena no vadošajām iezīmēm, kas nosaka personības raksturu. Kad esi laimīgs, dusmīgs vai bēdīgs, mute ir pirmais acīm redzamais indikators, kas ļauj citiem noteikt Tavas emocijas. Mūsdienās, veicot padziļinātus pētījumus, zinātnieki ir secinājuši, ka lūpu forma spēj atklāt cilvēka rīcības psiholoģiju un rakstura iezīmes.

DzīvesstilsKā ikdienas steidzīgajā ritmā uzburt svētku noskaņu?

"Mana (un domāju ļoti daudzu) ikdiena bieži vien ir viens liels skrējiens, tik bieži ir sajūta, ka visam nepietiek laika un daudz ko nevar paspēt, kur nu vēl domāt par svētkiem - pa kuru laiku? Šogad neskatoties uz mūžīgo laika trūkumu un sniega neesamību, esmu iemācījusies kā radīt svētku noskaņu mājās un sirdī." Uzzini, kā svētkiem gatavojas Douglas.lv blogere Ramona, un iedvesmojies Ziemassvētku noskaņai arī Tu!

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!