TESTĒJAM! Izslavētā zīmola The Ordinary produktus

Būsim pateicīgi, ka arī pie mums šobrīd ir viegli pieejams The Ordinary produktu klāsts. Produkti ir pazīstami, pirmkārt, ar to draudzīgo cenu, otrkārt, ar produktu sastāvu, treškārt, ar to vienkāršajiem iepakojumiem.  Iepazīstināšanu ar pāris The Ordinary produktiem, kurus ir vērts iekļaut savā ādas kopšanas rutīnā.

The Ordinary Direct Acid “Mandelic Acid 10% HA” ir koncentrēta skābe, kuru var lietot tikai uz nakti. Šī noteikti nav tik populāra skābe kā Hialuronskābe, taču tā ir tikpat efektīga un iedarbīga kā citas pazīstamākās skābes. Mandelic Acid ir tekošas un plānas konsistences produkts, kurš pielīdzināms vieglai eļļai.  Šī ir ļoti, ļoti maiga skābe, kura iedarbojas lēnāk uz sejas ādu, taču labais tajā ir tas, ka to var lietot cilvēki ar jutīgāku un plānāku ādu, jo diemžēl citas aktīvās skābes jutīgas ādas īpašniecēm var būt par agresīvu.

Skābe jālieto vienu reizi dienā, vakaros, kad āda nav pakļauta saules stariem. Šis produkts laika gaitā palīdzēs atbrīvoties no pelēkas sejas ādas, kas bieži rodas no tā, ka uz tās ir sakrājušās vecās ādas šūnas. Mandeļu skābe viegli attīrīs ādu, atbrīvojot to no atmirušajām ādas šūnā, tā samazinās  grumbiņu rašanos un izlīdzinās sejas toni.
Produkts ir maigs un patīkams, tas nekņudina ādu, kā to mēdz darīt citas, mazliet agresīvākas skābes. Lai gan skābe ir maiga to tomēr ir jālieto atbildīgi un jāievēro visi ieteikumi, kas rakstīti uz iepakojuma. Jāatceras, ka lietojot Mandelic Acid rezultāti nebūs tūlītēji, ir jāpaiet krietnam laikam, lai maigā skābe parādītu uz ko ir spējīga.

The Ordinary Hydrators & Oils “Hyaluronic Acid 2% +B5” Brīnišķīgs produkts, kurš notur mitrumu tavā ādā. Hialuronskābe  jau ir mūsu ādas sastāvā, tāpēc tā nemēdz izsaukt nevēlamu reakciju uz ādas. Produkts darbojas un rezultāts ir jūtams un redzams. Āda staro, ir mitrināta un tvirta. Hialuronskābe ir produktus, kuru var lieto vienmēr un gadiem. Ja tava āda ir izteikti sausa un tai trūkst mitruma, The Ordinary Hydrators & Oils “Hyaluronic Acid 2% +B5” produkts tavai ādai sniegs to, kas nepieciešams- dziļu mitrināšanu un acīm redzamu rezultātu. Esmu ļoti apmierināta ar Hyaluronic Acid 2% +B5 produktu.  Tas nekņudina ādu, ir maigs un patīkams, kad tiek uzklāts uz sejas.

Tā kā šī nav balinoša skābe, to var klāt divas reizes dienā, no rīta un vakarā. Āda iegūst vajadzīgo mitrumu, tā izskatās mitrināta un labi kopta.

The Ordinary High-Adherence Silicone Primer ir biezas konsistences, uz silikona bāzēta sejas bāze, kas izlīdzina smalkās rieviņas un padara poras vizuāli šaurākas. Uzklājot bāzi uz sejas, noteikti var sajust silikona klātesamību. Silikons ādai liek justies slidenai un maigai, taču liek tai izskatīties un justies mitrinātai. Ja silikoni nebiedē, tad šī būs laba bāze cilvēkiem, kuri cīnās ar izteiktām porām un taukainu ādu. Svarīgi ir atcerēties un lietot nelielu daudzuma produktu un tikai uz problēmu zonām (pieres centrā, deguna, vaigiem), kur mēdz būt visizteiktākās poras. Bāze nerada brīnumus, taču tā palīdz cīnīties un maskēt izteiktās poras un nelīdzenu ādu, vienlaikus liekot ādai izskatīties mitrinātai.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!